4 months ago

Makkum 75 jaar vrij

🎭Het lijkt misschien stil...

En dat is het ook best wel, maar achter de schermen zijn wij nog altijd hard aan het werk om te zoeken naar een passende oplossing om iedereen mee te kunnen laten genieten van ‘Sherry Brandy’.

Vooreerst hopen wij dat iedereen in goede gezondheid is, en blijft. En houdt deze pagina in de gaten voor alle ontwikkelingen rondom ‘Sherry Brandy’

Foto: Ald Makkum
...

View on Facebook

7 months ago

Makkum 75 jaar vrij
View on Facebook

7 months ago

Makkum 75 jaar vrij

MAKKUM IS VRIJ ||

Vandaag precies 75 jaar geleden is Makkum om 15:00u bevrijdt. Wat had het Plein op de foto er vandaag anders uit kunnen zien. Een dag vol leuke activiteiten, met prachtig weer.

Helaas moesten wij alles uitstellen, maar hopelijk kan mede daardoor op een ander moment alsnog eenieder in goede gezondheid samen met ons de vrijheid vieren!🎉
...

View on Facebook

8 months ago

Makkum 75 jaar vrij

0️⃣7️⃣➖0️⃣4️⃣

Opdat wij nooit zullen vergeten.
...

View on Facebook

9 months ago

Makkum 75 jaar vrij

‘Makkum 75 jaar vrij’ stelt alle festiviteiten uit.

De openlucht muziektheatervoorstelling Sherry Brandy en álle andere festiviteiten die in Makkum georganiseerd zouden worden vanwege 75 jaar vrijheid zijn uitgesteld.

Dit heeft werkgroep ‘Makkum 75 jaar vrij’ besloten naar aanleiding van de ontwikkelingen rondom het Corona-virus. De organisatie volgt hierin uiteraard de richtlijnen van het RIVM en de overheid.

‘Makkum 75 jaar vrij’ spreekt niet van een afgelasting.

Zo is het bijvoorbeeld wel de bedoeling dat Sherry Brandy opgevoerd gaat worden, maar over een nieuwe datum valt nu nog niets te zeggen. Zodra het mogelijk is, komt de werkgroep met nieuws.

Entreekaarten voor de voorstelling moet men uiteraard bewaren.
...

View on Facebook